Podpora vytvárania pracovných miest prostredníctvom investičných stimulov - Darmo, Ľubomír, 1984-
Prílev priamych zahraničných investícií (PZI), významne ovplyvňuje slovenskú ekonomiku. Štátna pomoc investorom a vytváranie nových pracovných miest. Pozitívne efekty PZI a náklady na vytváranie nových pracovných miest.