S benefitmi radšej zadobre - Žuffa, Radovan
Pre zamestnávateľa je čoraz dôležitejšie, aby mal výkonných a motivovaných zamestnancov. Môže to dosiahnuť aj cez firemné benefity. Čo všetko dnes firmy vedia ponúknuť a naopak, čím by sa mali inšpirovať.