Hodnotenie zamestnancov - Šukalová, Viera
Ciele hodnotenia zamestnancov. Pracovný výkon zamestnancov. Úspešná aplikácia koncepcie riadenia pracovných výkonov. Systém hodnotenia výkonu. Obsah a účel hodnotenia zamestnancov. Hodnotenie zamestnancov a jeho funkcie.