Najbohatšie self-made ženy v Amerike
Rebríček najúspešnejších amerických žien, ktoré sa k úspechu dopracovali samé. Imanie ich firiem, globálny úspech a angažovanosť vo verejnom živote. Vo výbere figurujú vedkyne, top manažérky, ekonómky, majiteľky úspešných technologických start-upov, módne návrhárky, spisovateľky i známe osobnosti zábavného priemyslu.