Vnútropodnikové smernice - Kovalčíková, Martina
Vnútropodniková smernica - druh vnútropodnikového normatívneho právneho aktu. Pravidlá, ktoré musia byť rešpektované pri ich vydaní. Podmienky záväznosti a platnosti smernice. Nerešpektovanie úpravy v smernici môže byť u zamestnanca klasifikované ako porušenie pracovnej disciplíny.