Analýza rozhodnutí Evropské komise v oblasti zneužití dominantní pozice v letech 1990-02 - Bureš, Vít
Európska antimonopolná politika a udeľovanie práva povoliť výnimky, ktoré závisia na odvetviach a tržných podmienkach spoločností. Zneužívanie dominantného postavenia na trhu. Faktory, ktoré majú vplyv na pozitívnu alebo negatívnu povahu nálezu identifikovaného Komisiou.