Nové marketingové trendy jako příležitost zvýšení vlivu marketingu na dosažení konkurenčních výhod - Pilík, Michal
Problematika nového marketingu a marketingová veda v dynamicky sa meniacom marketingovom prostredí súčasnosti. Výsledky prieskumu zameraného na marketingové riadenie a využívanie nových marketingových foriem pri riadení firiem v Českej republike.