Ako postupuje podnikateľ (platiteľ DPH) pri nákupe tovaru z iného členského štátu EÚ - Kuceková, Milada
Zdanenie nadobudnutého tovaru odberateľom v Slovenskej republike. Príklad na nákup tovaru z inej krajiny EÚ a zdanenie na Slovensku. Nákup tovaru za hodnotu vrátane zahraničnej DPH. Vrátenie DPH.