Ako postupuje podnikateľ (platiteľ DPH) pri predaji tovaru odberateľovi z iného členského štátu EÚ - Kuceková, Milada
Vysvetlenie, kedy je podnikateľ povinný zdaniť predaj tovaru odberateľovi z členského štátu EÚ daňou z pridanej hodnoty a naopak, kedy má možnosť oslobodiť predaj tovaru od dane.