Dynamics of High Growth Enterprises - "Gazelles" - in Czech Republic - Krošláková, Monika, 1975-
Ukazovatele dynamiky rastu podniku: obrat a rast zamestnanosti v období 6 rokov. Prechod činnosti rýchlo rastúcich podnikov zo sektora výroby do sektora služieb. Medzinárodné porovnanie počtu gaziel vo vybraných krajinách EÚ a ich podiel na ekonomickej činnosti krajiny.