Slnkom - Žuffa, Radovan
Ambícia študentov dvoch slovenských vysokých škôl postaviť solárny automobil. Spolupráca Žilinskej univerzity a Vysokej školy výtvarných umení v Bratislave. Plán zúčastniť sa na pretekoch v Austrálii v roku 2017. Pokrok v rozvoji dlhodobo udržateľného spôsobu dopravy.