Doping v kancelárii - Malovič, Pavel
Štúdia nemeckej zdravotnej poisťovne, ktorá zisťovala, či respondenti užívajú lieky kvôli práci. Zarážajúce výsledky štúdie. Nebezpečenstvá užívania liekov na povzbudenie a zvýšenie pracovnej výkonnosti. Nenápadné hrozby.