Mutating Neoliberalism <The> Promotion of Italian Investors in Slovakia before and after Global Financial Crisis - Sellar, Christian
Politika, služby a organizácie na podporu talianskych priamych zahraničných investícií na Slovensku. Rola PZI z Talianska na Slovensku. Model slovenského neoliberalizmu. Inštitucionálny a ideologický rámec podpory PZI na Slovensku. Prípad Kráľovského Chlmca a talianskych investícií. Podiel talianskych PZI na HDP Slovenska. SARIO