A társadalmi felelőségvállalás szerepe a romaintegráció folyamatában Görgő község példája - Pongrácz, Eva, 1971-
Úloha spoločenskej zodpovednosti v integračnom procese Rómov na Slovensku. Príklad východoslovenskej obce Spišský Hrhov v Levočskom okrese.