What You Export Matters: Does It Really? - Grančay, Martin, 1984-2024
Analýza hypotézy o vzťahu štruktúry exportu a ekonomickom raste. Ukazovateľ EXPY vyvinutý, ako indikátor významu exportu pre ekonomický rast, avšak len pri stabilných cenách komodít.