Concentration Trends on the Slovak Insurance Market - Pekár, Juraj, 1972-
Charakteristika kvality súťaže na základe koncentrácie na trhu. HHI Herfindahl-hirschman index, Gini index, súhrnný index koncentrácie CCI, Theilov index, Rosenblutov index, atď. Analýza 22 poistných spoločností na slovenskom trhu z pohľadu počtu celkových, životných a neživotných poistení.