Information Systems in the Post-transition Period in Enterprises in Slovakia - Kokles, Mojmír
Využívanie informačných technológií v slovenských podnikoch v období po prechode z centrálneho plánovania na systém voľného trhu (2004-2010). Výber informačných technológií, investície do nich a kritériá dodávateľov.