Porovnanie vnímania charizmy v akademickom a podnikateľskom prostredí - Ljudvigová, Ivana
Charizma - definovanie pojmu podľa domácich a zahraničných autorov. Výskum vnímania charizmy vrcholovými lídrami. Charizma je pre vodcovstvo nevyhnutná, dá sa využiť, ale aj zneužiť.