Komparatívna analýza spoločných obecných úradov v Slovenskej republike a dobrovoľných zväzkov obcí Českej republiky - Brindzová, Zuzana
Problematika jednotlivých foriem spolupráce obcí a zhodnotenie podstaty ich fungovania na Slovensku a v Českej republike. Priestorová analýza a vzájomná komparácia spoločných obecných úradov na území Slovenskej republiky a dobrovoľných zväzkov obcí na území Českej republiky.