Začať treba už od základnej školy - Orbánová, Darina
Pojem finančná gramotnosť. Vzdelávacie programy na podporu finančnej gramotnosti. Projekt KEGA s názvom Finančná gramotnosť na základných a stredných školách. Výstupy z projektu. Zapracovanie výstupov do školských vzdelávacích programov.