Postavenie rozvojových krajín vo svetovom hospodárstve - Baumgartner, Boris
Analýza meniaceho sa postavenia rozvojových krajín vo svetovom hospodárstve. Komparácia s ostatnými skupinami svetového hospodárstva a vybranými krajinami.