Theoretical and legal reflection on securities dispositions - Holub, Dušan
Diskrepancia medzi ekonomickou realitou a právnymi reguláciami ohľadom predaja cenných papierov. Nová právna úprava definície neinkorporovaných cenných papierov, rozlišujúca ich fyzickú a elektronickú (nehmotné aktívum) podstatu.