Komparácia výkonnosti slovenského a českého bankového sektora - Balážová, Emília
Zhodnotenie výkonnosti, stability a stupňa rozvoja slovenského bankového sektora na základe vývoja najdôležitejších bankových ukazovateľov v rokoch 2009 – 2013 a ich komparácia s českým bankovým sektorom. Vývoj vybraných finančných a nefinančných bankových ukazovateľov v obidvoch analyzovaných krajinách.