Odhalené komparatívne výhody Slovenska pri prenikaní na zahraničné trhy - Kašťáková, Elena, 1974-
Súčasný vývoj zahraničného obchodu Slovenska a stanovenie najvýznamnejších exportných komodít s komparatívnymi výhodami pri prenikaní na zahraničné trhy.