Hodnotenie inovačnej výkonnosti Slovenska v kontexte Európskej únie - Knošková, Ľubica, 1965-
Analýza inovačnej výkonnosti Slovenska v porovnaní s priemerom EÚ v roku 2014 a v roku 2008. Špecifikácia silných a slabých stránok inovačnej výkonnosti Slovenska, ich dynamika v sledovanom období.