Príležitosti a predpoklady rozvoja politiky kvality v Slovenskej republike - Košútová, Tatiana, 1962-
Predpoklady a podmienky rozvoja politiky kvality a rozvoja regiónov v SR z pohľadu ľudských zdrojov. Stručná analýza nezamestnanosti v SR.