Sociálno-ekonomický stav obyvateľstva vo vzťahu k zdraviu na Slovensku - Rehák, Róbert, 1984-
Spracovanie primárneho prieskumu zameraného na sociálno-ekonomický postoj respondentov voči životnému štýlu a voči zdravotníkemu systému na Slovensku.