[Alternatívy vývoja európskej integrácie] - Ružeková, Viera, 1957-
Recenzia na monografiu, ktorá predstavuje kompaktné dielo zaoberajúce sa aktuálnou problematikou súvisiacou s vývojom európskej ekonomickej integrácie a možnými alternatívami v súvislosti s jej ďalším prehlbovaním.