Optimalizácia procesov zásobovania v podniku - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Procesy zásobovania v podniku, zásobovacia stratégia, štruktúra systému zásobovania. Modelové zobrazenie optimalizácie zásob v podniku. Mechanizmus postupného doplňovania a postupného čerpania zásob a jeho formy.