Zdaňovanie príjmov vybraných ústavných činiteľov v roku 2015 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Osobitná sadzba dane na zdaňovanie príjmov vybraných ústavných činiteľov platná od r. 2013. Výpočet osobitnej dane. Platy vybraných ústavných činiteľov v r. 2015, ktorí sú zdaňovaní osobitnou daňou. Výpočet čistej mzdy vybraného ústavného činiteľa (poslanca) v r. 2015.