Zdaňovanie nepeňažného príjmu zamestnanca v prípade použitia služobného motorového vozidla aj na súkromné účely v roku 2015 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Ak zamestnanec používa motorové vozidlo zamestnávateľa aj na súkromné účely, zamestnancovi vzniká zdaniteľný nepeňažný príjem zo závislej činnosti vo výške 1 percenta zo vstupnej ceny motorového vozidla. Určenie výšky nepeňažného príjmu zamestnanca. Praktické príklady.