Biznes-inkubator kak sredstvo podderžki malych innovacionnych kompanij - Gonda, Vladimír
Podnikateľský inkubátor ako prostriedok podpory malých inovačných firiem. Silné a slabé stránky podnikateľských inkubátorov. Pojem podnikateľský inkubátor na Ukrajine. Inkubátory v Poľsku a na Slovensku.