Psychosociálne rizikové faktory v podnikoch EÚ a ich vplyv na oblasť BOZP - Matkovčíková, Natália, 1982-
Psychosociálne riziká súvisia s negatívnymi psychologickými, fyzickými a sociálnymi vplyvmi, ktoré vyplývajú s nevhodnej organizácie a riadenia na pracovisku, ako aj zo zlých pracovných vzťahov na pracovisku. Príčiny pracovného stresu - výsledky prieskumu verejnej mienky o ochrane a bezpečnosti pri práci na Slovensku.