Vzdelávanie zamestnancov a podpora rozvíjania ich kreativity a multikulturality ako forma zlepšenia ich uplatnenia na pracovnom trhu - Jamnický, Peter
Flexibilita pracovného miesta v súčasných podmienkach na pracovnom trhu. Informácia o pracovnom mieste z hľadiska horizontálnej a vertikálnej dimenzie. Vzdelávanie v oblasti kreatívneho a inovačného manažmentu a v oblasti multikulturality.