Predbežné hodnotenie povodňového rizika - Válek, Juraj, 1981-
Predbežným hodnotením povodňového rizika sa na území Slovenskej republiky určujú geografické oblasti, v ktorých existuje potenciálne významné povodňové riziko, či v ktorých možno predpokladať, že je pravdepodobný jeho výskyt.