Osoby povinné platiť daň správcovi dane podľa zákona o DPH v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Špecifikovanie takých platiteľov, ktorí dodávajú tovar alebo službu v tuzemsku a sú povinný platiť daň. Zdaniteľná osoba so sídlom, miestom podnikania, prevádzkarňou alebo bydliskom v tuzemsku, ktorá nesplnila povinnosť podať žiadosť o registráciu pre daň alebo podala žiadosť o registráciu pre daň v zdaňovacom období oneskorene.