Keď sú migranti skôr príležitosť ako hrozba - Lehuta, Michal
Migrácia ako možnosť vylepšiť demografický profil krajiny. Nemecko a Francúzsko ako cieľové krajiny pre migrantov. Zaradenie sa azylantov na trh práce. V čom pomáha migrácia. Utečenci pred vojnami a autoritárskymi režimami. Najlepšie a najhoršie krajiny v integrácii migrantov.