Slovenský export: keď jedna noha kríva - Lehuta, Michal
Automobilový a elektrotechnický priemysel ako dva silné piliere exportu Slovenskej republiky. Zaostávanie vývozu elektrotechniky za vývozom automobilov. Vysoká otvorenosť slovenskej ekonomiky. Silné automobilky, slabšia elektrotechnika. Budúci vývoj slovenských vývozov.