Verbálna komunikácia a jazyk ako komunikačné médium - Rusiňáková, Jarmila, 1959-
Verbálna komunikácia v diplomatickej praxi a úloha jazyka ako základného komunikačného média. Komunikačný proces, princípy a zásady, ktorými sa riadi verbálna komunikácia. Základné prejavy efektívnej komunikácie.