Efektívne využitie štatistiky v pedagogickom procese - Pätoprstá, Jana
Užitočnosť používania štatistiky v pedagogickom procese. Aplikácia štatistických metód na vyhodnotenie výsledkov testov, ktorými bola meraná efektivita práce kontrolnej a experimentálnej skupiny.