Kombinovaná výučba predmetu Reálie - Kunovská, Ingrid, 1976-
Vhodné využitie internetu v rámci vyučovacieho procesu, konkrétne vo výučbe cudzích jazykov vrátane predmetu Reálie. Internet ako priestor na komunikáciu v cudzom jazyku a ďalšie skvalitňovanie úrovne ovládania cudzieho jazyka. Výsledky prieskumu názorov študentov súvisiacich s kombinovanou formou výučby predmetu Reálie.