Vizionár multipolarity svetovej politiky - Škvrnda, František
K odchodu Jevgenija Primakova zo svetovej politiky a diplomacie. Jevgenij Primakov, jedna z najvýraznejších osobností svetovej politiky a diplomacie, ktorý v nej pôsobil v čase veľkých zmien na konci 20. storočia.