Zamyslenie nielen o diplomacii - Škvrnda, František
Deformovaná, zjednodušujúca a exaltovaná mediálno-politická reflexia súčasného sveta. Široké mantinely súčasnej diplomacie. Mediálna pozícia politikov a vzory súčasnej západnej – postmodernej – spoločnosti.