Some views on linguistic and didactic aspects of English language abbreviations used in specific context - Kapráliková, Ivana, 1974-
Problematika lexikológie anglického jazyka so zameraním na definíciu skracovacích procesov v slovotvorbe, niektoré charakteristické črty skracovania a motivácia pre vytváranie nových skrátených jednotiek v angličtine.