Vybrané spôsoby obstarania dlhodobého majetku rozpočtových a príspevkových organizácií - Šabíková, Ingrid
Vybrané špecifiká účtovania dlhodobého majetku v rozpočtových a príspevkových organizáciách. Dlhodobý majetok je majetok, ktorého doba použiteľnosti je dlhšia ako jeden rok a ocenenie je v hodnote vyššej ako 1 700 € (v zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov).