Zaplať, koľko chceš - Rosputinská, Veronika
Model obchodovania, pri ktorom si cenu za produkt či službu určuje zákazník, je podľa mnohých utópiou. Päť mužov z občianskeho združenia The last corporation je presvedčených, že zodpovednosť a dôvera sú správnymi nástrojmi na zabezpečenie lepšej budúcnosti obchodovania. Založili etický e-shop, v ktorom za elektroniku, drogériu a knihy zákazník zaplatí toľko, koľko sám chce.