Konkurenčná schopnosť Slovenska v porovnaní s krajinami V4 - Sedláková, Iveta
Zhodnotenie súčasného zaostávania v oblasti výskumu, vývoja a konkurencieschopnosti Slovenska. Slovenská republika a inovácie z pohľadu krajín V4 a Európskej únie.