Novela zákona o účtovníctve - Adamíková, Monika
Novela zákona o účtovníctve pod číslom 130/2015 Z.z. - zmeny sa týkajú zatrieďovania účtovných jednotiek do veľkostných skupín, správnych deliktov, stanovenia podielovej účasti účtovnej jednotky, vykazovania údajov v priebežnej účtovnej závierke, zostavovania konsolidovanej účtovnej závierky, povinností subjektov verejnej správy, oceňovania a ďalších oblastí.