Superodpočet nákladov na výskum a vývoj - Horniaček, Peter
Moderná ekonomika, ktorá si chce zachovať svoju konkurencieschopnosť na medzinárodných trhoch, sa bez podnikového výskumu a vývoja nezaobíde. Z toho dôvodu bol pre firmy novelizáciou zákona o dani z príjmov od 1.1.2015 umožnený v paragrafe 30c tzv. "superodpočet" nákladov na výskum a vývoj od základu dane.