<The> Opportunity Cost of Equity Capital - Dzuričková, Jana
Hodnotenie výkonnosti podniku ukazovateľmi EVA (pridaná ekonomická hodnota). Kalkulácia nákladov s použitím CAPM (capital asset pricing model) a Build-up modelov.